Okonek

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Okonek
POL Okonek COA 1.svg
Lambang Okonek
POL Okonek map.svg
Lokasi Okonek
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: 6.01 km²
Padunung: 3827 jiwa (2006)
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Okonek
Situs wèb resmi: http://www.okonek.pl/
Pulitik
Walikutha: ...

Okonek (Jerman Ratzebuhr) iku siji kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 3827 jiwa (2006).

Pranala njaba[besut | besut sumber]