Odolanów

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Odolanów
POL Odolanów COA.svg
Lambang Odolanów
120px
Lokasi Odolanów
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Odolanów
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Odolanów (Jerman Adelnau) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.