Odessa

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Undhak-undhakan Potemkin ing Odessa.

Odessa utawa Odésa (Ukrania: Одеса; Basa Rusia: Одесса) iku pusat administratif saka Prowinsi Odessa sing ana ing sisih kidul Ukrayina. Kutha iki arupa pelabuhan utama sing ana ing pesisir lor-kulon Laut Ireng lan kutha paling gedhé nomer papat ing Ukrayina kanthi gunggung padunung 1.029.000 (kaya sing kacathet ing sensus 2001).[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "About number and composition population of UKRAINE by All-Ukrainian Population Census 2001 data.". State Statistics Committee of Ukraine. Retrieved 2006-07-30. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Odessa&oldid=1056598"