Odessa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Undhak-undhakan Potemkin ing Odessa.

Odessa utawa Odésa (Basa Ukrania: Одеса; Rusia: Одесса) iku pusat administratif saka Prowinsi Odessa kang ana ing sisih kidul Ukrayina. Kutha iki wujud pelabuhan utama kang ana ing pasisir lor-kulon Laut Ireng lan kutha gedhé dhéwé nomer papat ing Ukrayina kanthi gunggung kang ndunungi 1.029.000 (kaya kang kacathet ing sensus 2001).[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "About number and composition population of UKRAINE by All-Ukrainian Population Census 2001 data". State Statistics Committee of Ukraine. Retrieved 2006-07-30.

Pranala njaba[besut | besut sumber]