Odessa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Undhak-undhakan Potemkin ing Odessa.

Odessa utawa Odésa (Basa Ukrania: Одеса; Rusia: Одесса) iku pusat administratif saka Prowinsi Odessa kang ana ing sisih kidul Ukrayina. Kutha iki arupa pelabuhan utama kang ana ing pasisir lor-kulon Laut Ireng lan kutha gedhé dhéwé nomer papat ing Ukrayina kanthi gunggung kang ndunungi 1.029.000 (kaya kang kacathet ing sensus 2001).[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]