Odessa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Undhak-undhakan Potemkin ing Odessa.

Odessa utawa Odésa (Ukrania: Одеса; Basa Rusia: Одесса) iku pusat administratif saka Prowinsi Odessa sing ana ing sisih kidul Ukrayina. Kutha iki arupa pelabuhan utama sing ana ing pesisir lor-kulon Laut Ireng lan kutha paling gedhé nomer papat ing Ukrayina kanthi gunggung padunung 1.029.000 (kaya sing kacathet ing sensus 2001).[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Odessa&oldid=1056598"