Oborniki Śląskie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Oborniki Śląskie
POL Oborniki Śląskie COA.svg
Lambang Oborniki Śląskie
120px
Lokasi Oborniki Śląskie
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Oborniki Śląskie
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Oborniki Śląskie (Jerman Obernigk) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.