O Estado de S. Paulo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
O Estado de S. Paulo
O Estado de S. Paulo Logo.svg
JinisKoran harian
FormatLembar lebar

Sing kagunganGrupo Estado
RedakturRoberto Gazzi
Didegaké4 Januari 1875
HaluanLiberalisme ékonomi, Liberalisme klasikal
Markas besarAv. Eng. Caetano Álvares, 55
São Paulo, Brasil
Oplah236,369 (2010)[1]

Situs web: www.estadao.com.br

O Estado de S. Paulo (pangucapan ing basa Portugis: [u isˈtadu dʒi sɐ̃w̃ ˈpawlu], Negara Pérangan São Paulo) ya iku ariwarti kanthi basa Portugis kang diterbitake ing tlatah metropolitan São Paulo, Brasil, Diadegake ing 4 Januari 1875 lan diduweni Grupo Estado, perusahaan induk kang nerbitake Jornal da Tarde lan duwé radio Rádio Eldorado AM lan FM lan Agência Estado, kantor pawarto gedhé dhéwé ing Brasil. O Estado de S. Paulo duwé sirkulasi gedhé dhéwé kapindho ing São Paulo, mung ing mburi Folha de São Paulo, lan sirkulasi gedhé dhéwé kaping lima ing Brasil.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Cithakan:Koran-Brasil-stub