Menyang kontèn

Nyor Manes, Blega, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Nyor Manes
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Bangkalan Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°06′53″S 113°02′55″E / 7.11463°S 113.04874°E / -7.11463; 113.04874Koordhinat: 7°06′53″S 113°02′55″E / 7.11463°S 113.04874°E / -7.11463; 113.04874
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanBlega
Kodhe laladan
administrasi
35.26.15.2003

Nyor Manes iku désa ing Kacamatan Blega, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.