Nyanyi Sunyi Seorang Bisu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nyanyi Sunyi Seorang Bisu iku buku kang dianggit déning Pramoedya Ananta Toer. Buku iki naté ora olèh babar déning Jaksa Agung. Buku iki diserat déning Pram, nalika panjenengané nglampahi paukuman ana ing Pulo Buru.