Noraniza Idris

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Noraniza Idris
Latar wuri
Jeneng lair Nor Aniza binte Haji Idris
Jeneng liya Noraniza Idris
Lair (1968-08-27) Agustus 27, 1968 (umur 54)
Malaysia Johor Bahru, Johor, Malaysia
Asli Melayu
Pakaryan penyanyi, aktris
Instrumen Vokal
Taun aktif 1985sapunika
Agama Islam

Nor Aniza binte Haji Idris utawi Noraniza Idris (lair ing Johor Bahru, Johor, Malaysia, 27 Agustus 1968; umur 54 taun) inggih punika salah satunggalipun penyanyi Malaysia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]