Noorder-Koggenland

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Noorder-Koggenland
120px
Lambang Noorder-Koggenland
LocatieNoorder-Koggenland.png
Lokasi Noorder-Koggenland
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Noorder-Koggenland.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Noorder-Koggenland iku sawijining gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda.