Nokia 6610

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nokia 6610
Nokia 6610-0429.jpg
MèrekNokia
Babar pisanan2002, kwartal 3
Ukuran106 x 45 x 17.5 mm, 71 cc (4.17 x 1.77 x 0.69 in)[1]
Bobot84 gram (2.96 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 780 mAh battery (BLD-3)
PakatonanCSTN, 4096 werna
1,5 inchi, 7,3 cm2 (~15,2% screen-to-body ratio)
128 x 128 pixels, 5 lines, 1:1 ratio (~121 ppi density)
Kaméra mburiNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, monophonic ringtones
Konèktivitas, infrared

Nokia 6610 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2002, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 106 x 45 x 17.5 mm déné boboté 84 gram. Layaré CSTN, 4096 werna ukuran 1,5 inchi kanthi résolusi 128 x 128 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM stéréo. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 2 ya iku Bounce, Puzzle Chess bisa ditambah kanthi ngundhuh game kang adhedasar program java. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 780 mAh kanthi nomer sèri BLD-3 lan bisa kanggo nganti 150 jam - 300 jam nalika standby lan tahan 2 jam - 5 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Nokia 6610 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 6610 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.