Noel Cobb

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Noel Cobb, 2003. Sing njupuk foto Robert Haraldsen.

Noel Cobb (lair 21 Maret 1938 - surut 2 Januari 2015, nalika tilar donya umuré 76 taun), iku filsuf Britania sing lair ing Amérikah Sarékat. Saliyané iku dhèwèké uga sawijining ahli psikologi lan panulis.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]