Njunjung ngentebaké

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Njunjung ngentebaké iku paribasan sajeroning Basa Jawa sing tegesé ngalembana nanging duwé niyat ngasoraké.

Uga delengen[besut | besut sumber]