Njalukan ora wèwèhan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Njalukan ora wèwèhan iku paribasan sajeroning Basa Jawa sing tegesé seneng njaluk ora gelem mènèhi.

Uga delengen[besut | besut sumber]