Njagakaké endhogé si blorok

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Njagakaké endhogé si blorok iku paribasan sajeroning Basa Jawa sing ngemu teges njagakaké barang kang durung mesthi ana lan orané.

Uga delengen[besut | besut sumber]