Niemcza

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Niemcza
POL Niemcza COA.svg
Lambang Niemcza
120px
Lokasi Niemcza
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Niemcza
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Niemcza (Jerman Nimptsch) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.