Nicole Scherzinger

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger 2007.jpg
Pratélan latar wuri
Jeneng lair Nicole Prescovia Elikolani Valiente
Génre Pop, R&B
Pakaryan Singer, songwriter, dancer, record producer, model, actress,
Mangsa akarya 1997–present
Labèl A&M, Interscope
Sing magepokan Pussycat Dolls (2005-2010), Eden's Crush (2001)
Sana jaringan nicolescherzingermusic.com

Nicole Prescovia Elikolani Valiente Scherzinger (utawa luwih kondhang karo jeneng Nicole Kea) (lahir 29 Juni 1978) dheweké penyanyi, pencipta lagu, lan penari saka Amerika Serikat, lair ning Honolulu, mulai kariré ning dunya musik awit taun 2001, dheweké iku kamasuk anggota saka vokalis grup musik Pussycat Dolls.[1] lahir tanggal 29 Juni 1978 ing kutha Honolulu, Hawaii, AS saka pasangan berdarah campuran, Alfonso Valiente berdarah Filipina lan Rosemary berdarah Hawaii lan Rusia. kang ndadekaké salah duga publik, opomaneh akeh sing ngira yen Nicole saka Pakistan.[1]

Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger. Penyanyi kang akhir - akhir iki sibuk dadi juri X FACTOR iki bertunangan karo pembalap F1, Lewis Hamilton.[2]

lan bapaké mbenerké Alfonso Valiente, yen pembalap wis ngelamar putriné. "Ya, mereka bertunangan. Calon menantuku adalah pria yang baik, sangat bersahaja. Semua anggota keluargaku menyukainya," jawabé.[2]

pasalé wis patang tahun pacaran lan sempat putus akhiré melangkah ing pernikahan.[2]

DISKOGRAFI[besut | besut sumber]

Album[besut | besut sumber]

  • HER NAME IS NICOLE
  • KILLER LOVE

Lagu[besut | besut sumber]

  • 2007: "Whatever U Like" (featuring T.I)
  • 2007: "Baby Love" (featuring will.i.am)
  • 2008: "Puakenikeni (featuring Brick & Lace)

Lagu Unggulan[besut | besut sumber]

  • 2006: "Lie About Us" Avant (featuring Nicole Scherzinger)
  • 2006: "Come to Me" P.Diddy (featuring Nicole Scherzinger)
  • 2008: "Scream" Timbaland (featuring Keri Hilson & Nicole Scherzinger)
  • 2008: "Yes We Can" will.i.am (featuring multipile artists)

FILMOGRAFI[besut | besut sumber]

Televisi[besut | besut sumber]

  • 2003 Half & Half
  • 2003 My Wife & Kids
  • 2010 The X Factor
  • 2010 Dancing with the Stars
  • 2010 How I Met Your Mother
  • 2011 Big Time Rush
  • 2011 The X Factor

Film[besut | besut sumber]

  • 2003 LOVE DON'T COST A THING
  • 2003 CHASING PAPI
  • 2012 MEN IN BLACK III

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b (id)Nicole Elikolani Prescovia Scherzinger dipununduh tanggal 20 Juni 2011
  2. ^ a b c (id)Berita Nicole Elikolani Prescovia Scherzinger dipununduh tanggal 20 Juni 2011