Nicolas-Claude Fabri de Peiresc

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Nicolas-Claude Fabri de Peiresc.

Nicolas-Claude Fabri de Peiresc (1 Dhésèmber 1580 – 24 Juni 1637) inggih punika astronom saking Perancis. Panelitianipun punika babagan penentuan bèntenipun garis bujur saking sadaya wonten ing Éropah, ngantos Laut Tengah kaliyan Afrika Utara.

Piyambakipun nate nemu Nebula Orion nalika taun 1610.

Pranala njawi[besut | besut sumber]