Nichkhun Horvejkul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Nichkhun Horvejkul
นิชคุณ หรเวชกุล
Nichkhun 2PM.jpg
Pratélan latar wuri
Paraban Nichkhun Horvejkul
Saka Thai(Thailand)
Génre K-pop, Dance-pop
Mangsa akarya 2008–sekarang)
Labèl JYP Entertainment
Sing magepokan 2PM
One Day

Nichkhun Horvejkul inggih punika salah satunggalipun penyanyi lan personil saking boyband Koréa inggih punika 2PM. 2PM piyambak gadhah anggota saking JYP Entertainment. Sapanunggalipun Nichkhun, wonten Jaebom, Wooyoung, Chansung, Junho, Tacyeon, lan JunSu. Nichkhun piyambak saged mangertosi 4 basa, inggih punika: Inggris, Koréa, Thailand, lan Cina

Profil Nichkhun[besut | besut sumber]

  1. Asma lair:Nichkhun Horvejkul
  2. Tanggal lair: 24 Juni, 1988
  3. Katurunan: Thai and Chinese
  4. Dhuwur: 181 cm
  5. Gol. gethih: O[1]
  6. Agami: Buda

Nichkhun Horvejkul utawi ingkang dipuntepang kanthi asma Nichkhun. Nichkhun inggih punika penyanyi ing grup boyband 2PM, boyband saking Koréa Kidul ingkang gadhah personil 6 tiyang lan dipunkelola déning JYP Entertainment. Nichkhun lair ing Rancho Cucamonga, California. Sesampunipun lulus SMA, piyambakipun dados palatih tim bulutangkis ing Rosemead High School. Ing ngrika piyambakipun dipunlatih déning Park Jin-young, inggih punika penyanyi profésional. Nichkhun sekolah ing Wanganui Collegiate School Los Osos High School

Karir saking Nichkhun[besut | besut sumber]

Sasampunipun ngelajengaken audisi ingkang dipunlajengaken déning JYP, piyambakipun gadhah prajanjen 10 taun kaliyan perusahaan nanging piyambakipun medal saking prajanjen, sasampunipun ngelajengaken prajanjen 8 taun kanggé dipunpindhahaken ing Koréa Kidul. Ing Koréa Kidul piyambakipun gabung kaliyan boyband ingkang gadhah asma 2PM. Ing tanggal 4 September 2008, Nichkhun lan personil 2PM sapanunggalipun gadhah debut ing album HOTTEST TIME OF THE DAY. Ing taun 2008, Nichkhun miwiti solo karir. Sasampunipun dados duta Otoritas Pariwisata Thailand (TAT), piyambakipun gadhah karir sapanunggalipun nyanyi.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ www.crunchyroll.com(dipuntingali tanggal 16 September 2011)
  2. ^ selebriti.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 16 September 2011)