Ngawèn, Gunungkidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ngawèn
Kacamatan
Koordhinat: 7°50′10″S 110°41′40″E / 7.8360429°S 110.694367°E / -7.8360429; 110.694367Koordhinat: 7°50′10″S 110°41′40″E / 7.8360429°S 110.694367°E / -7.8360429; 110.694367
Nagara Indonésia
Provinsi Daerah Istimewa Yogyakarta
Kabupatèn Gunungkidul
Désa

Ngawèn iku kacamatan ing Kabupatèn Gunungkidul, Daerah Istimewa Yogyakarta. Laladan iki sapérangan biyèn kalebu tlatah utawa wewengkon Praja Mangkunagaran.

Padésan[besut | besut sumber]

Désa ing Kacamatan Ngawèn cacahé ana enem, ya iku:

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]