Ndhodhok

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Bocah kang ndhodhok sinambi dolanan

Ndhodhok ya iku sawijining posisi awak kang ing kono bobote awak ngumpul ana ing sikil kayadene nalika ngadeg, nanging wong kang ndhodhok uga kanthi nekuk sikil. Beda uga karo wong lungguh amarga nalika lungguh, bobot awak numpu ana ing bokong kang tumemplek ing papan lungguh.

Tumrape bocah kang lagi ajar mlaku, ndhodhok dadi pakulinan nalikane bocah kang ngadeg kepingin njupuk barang saka lemah/ngisor.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ndhodhok&oldid=985655"