Naraguna:YonaBot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

This is an interwiki robot run by commons:User:Yonatanh from the Hebrew Wikipedia. If you have any questions, please leave a message on this talk page.

Naraguna iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Yonatan rembugan.

Iki dudu sawijining naraguna siluman.
Panata: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra dipenggak.

Please translate this page.