Naraguna:Ruhaendi68

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Saya Ruhaendi dari Kab. Indramayu Propinsi Jawa Barat saya aktivis LBSD ( Lembaga Basa Sastra Dermayu)

Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 13 Januari 2019 ing Indramayu.