Naraguna:PoetVeches

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Hello, Wikipédia Jawa!


Wikipedia:Babèl
ru-NДля этого участника русский язык является родным.
en-2This user can contribute with an intermediate level of English.
Golèk naraguna miturut basané