Naraguna:KLBot2

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
    Naraguna iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Kizar rembugan.

    Iki dudu sawijining naraguna siluman.
    Panata: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra dipenggak.