Naraguna:Great achievement

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Naraguna:Iqbal 8)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ora ana wong kang ngegas ing Wikipedia.
 
— Iqbal 8
Sing pasti-pasti wae, aja neko-neko. Sing cetha-cetha wae, aja neko-neko. Neko-neko bisa cilaka.
 
— Iqbal 8 lan kakak kelas
Ing donya iki ora nrima wong beling lan ndugal.
 
— Iqbal 8
  • Sugeng rawuh!
  • Selamat datang!
  • Welcome!

Wong Indonesia sing lair taun 2006.

Keinginanku

  • Nggawe 3000 besutan
Wikipedia:Babèl
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-2Naraguna puniki gadhah kawruh madya basa Jawi.
Golèk panganggo miturut basané
Semangat! Aku bangga Wikipedia Bahasa Jawa. Semoga sukses. Viva Wikipedia Bahasa Jawa!

Cathetan[besut | besut sumber]

•Templat di Wikipedia Bahasa Jawa biasanya ngikut Wikipedia Bahasa Indonesia.

•Wikipedia Bahasa Jawa kebanyakan isinya artikel rintisan atau isinya kurang lengkap.

Penyangkalan:Isi tulisan ini bukan bermaksud merendahkan Wikipedia Bahasa Jawa.

Kaca liya[besut | besut sumber]

Halaman pengguna Bahasa Indonesia saya