Naraguna:Medelam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babel
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-1Naraguna puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawi.


World Cup Barnstar.png BintangWiki Piala Donya
"BintangWiki Piala Donya" dianugerahaken dhumateng panganggé ingkang sampun maringi sumbangan wigatos wonten ing artikel-artikel mawi topik Bal-balan (mliginipun Piala Donya) ing Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng! Pras rembugan 05:31, 11 Juli 2010 (UTC)