Naraguna:Alberth2

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babèl
zh-N該用戶的母語中文
该用户的母语中文
en-2This user can contribute with an intermediate level of English.
jaこの利用者は少しだけ日本語を話すことができます。
jv-0Naraguna puniki mboten saged basa Jawi.
Golèk panganggo miturut basané