Naraguna:AddihockeyBot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

This interwiki bot is operated by m:User:Addihockey10

Panganggo iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Addihockey10 rembugan.

Iki dudu sawijining panganggo siluman.
Pangurus: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra diblokir.