Nanda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Nanda iku pupuh kakawin. Pupuh iki lumrahé digolongaké ing kategori: Ukta. Jeneng pupuh iki tegesé kira-kira:...

Guru-laghu[besut | besut sumber]

Pupuh iki guru-laghuné mengkéné: U. Cacahé namung sawanda waé.

Tuladha[besut | besut sumber]

Kakawin Wṛttasañcaya (9)[besut | besut sumber]

  • a /
  • na //
  • nda /
  • yang //

Sumber rujukan[besut | besut sumber]

  • P.J. Zoetmulder, 1983, Kalangwan. Sastra Jawa Kuno Selayang Pandang. Jakarta: Djambatan.

Cithakan:Ukta