Nancy J. Currie-Gregg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Nancy J. Currie
Antariksawati NASA
KabangsanAmerika Sarekat
StatusOra aktif
Lair (1958-12-29) Dhésèmber 29, 1958 (umur 63)
Wilmington, Delaware, AS
Pedamelan sanèsInsinyur
Alma materOhio State University, B.A. 1980
University of Southern California, M.S. 1985
University of Houston, Ph.D. 1997
PeringkatKolonel, Angkatan Darat Amerika Sarekat
MisiSTS-57, STS-70, STS-88, STS-109
Èmblem misiSts-57-patch.png Sts-70-patch.png Sts-88-patch.png STS-109 patch.svg

Nancy Jane Currie-Gregg (jeneng manten lawas: Sherlock,[1][2] lair 29 Novèmber 1958; umur 64 taun) yaiku insinyur, perwira Angkatan Darat Amerika Sarekat lan antariksawati NASA. Currie-Gregg bertugas ing AD Amerika Sarekat selama luwih saka 22 taun lan megang pangkat kolonel. Karo NASA, ia melu ing papat misi pesawat ulang alik: STS-57, STS-70, STS-88, dan STS109

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Becker, Joachim. "Nancy Currie-Gregg: family". www.spacefacts.de.
  2. Evans, Ben (June 22, 2013). "A Legacy of Women in Space: Twenty Years Since STS-57 (Part 1)". AmericaSpace.

Pranala jaba[besut | besut sumber]