Namohalu Esiwa, Nias

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Namohalu Esiwa, Nias
Nagara Indonésia

Namohalu Esiwa iku kecamatan ing Kabupaten Nias Propinsi Sumatra Lor.

Kabupaten Nias