Nacho Monréal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nacho Monréal
1 nacho monreal 2015.jpg
Monréal pemain klub Arsenal ing taun 2015
Katerangan priangga
Jeneng dawa Ignacio Monréal Eraso
Tanggal lair (1986-02-26) 26 Fèbruari 1986 (umur 33)
Papan lair Pamplona, Spanyol
Dhuwur 1.79 m (5 ft 10 in)[1]
Posisi main Bék
Katerangan klub
Tim saiki
Arsenal
Angka 18
Karir nom
Pamplona
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2005–2006 Osasuna B 36 (3)
2006–2011 Osasuna 127 (3)
2011–2013 Málaga 45 (1)
2013– Arsenal 153 (3)
Tim nasional
2004–2005 Spanyol U19 4 (0)
2007–2009 Spanyol U21 9 (0)
2009– Spanyol 21 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:19, 22 December 2017 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 9 October 2017

Ignacio "Nacho" Monréal Eraso (pangucap cara Spanyol: [iɣˈnaθjo ˈnatʃo monreˈal eˈɾaso]; lair 26 Fèbruari 1986) inggih punika satunggaling juru main bal-balan profésional saking Spanyol ingkang main minangka bèg tengah ing Liga Primér Inggris klub Arsenal lan Tim Nasional Bal-balan Spanyol.[2]

Monréal punika salah satunggaling juru main dhidhikan Akadhemi CA Osasuna. Piyambakipun kalebet juru main ingkang gadhah tugas dados bèg tengah lan bèg kering.[3] Piyambakipun dados juru main andalan tim junior Ossasuna, amargi tugasipun ingkang mirunggan mandhegaken serangan mengsah lan saged maringaken umpan ingkang akurat kanggé peluang nyithak gol.[3] Ing mangsa 2005/2006, Nacho dipunpromosikaken saking tim junior dhateng tim utami Ossasuna B.[3] Ing tim punika Nacho ugi dados juru main ingkang penting.[3] Kacathet Nacho main ngantos ping 36 lan nyithak 3 gol kanggé Ossasuna B ing mangsa 2005/2006.[3] Kanthi grafik permainan ingkang minggah, pihak Ossasuna pungkasanipun mutusaken kanggé ndhaftaraken Nacho mlebet ing skuad inti Ossasuna kanggé mangsa kompetisi 2006/2007.[3] Nacho nindakaken pertandhingan dhebut ing Ossasuna nalika mengsah Valencia ing Mestalla ing La Liga.[3]

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Player Profile: Nacho Monreal (dipunundhuh tanggal 18 Januari 2018)
  2. Nacho Monreal (dipunundhuh tanggal 18 Januari 2018)
  3. a b c d e f g Nacho Monreal (dipunundhuh tanggal 18 Januari 2018)