Museum d'Orsay

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
MuseeOrsay 20070324.jpg

Museum Orsay (basa Prancis Musée d'Orsay) iku sawijining museum seni ing Paris, Prancis. Museum iki dibuka ing 1986 lan saiki ambané 57.400 m². Jroning taun 2007 museum iki nduwèni 3.200.000 pangunjung. Jaman mbiyèn sadurungé dadi museum, gedhong iki yaiku manten stasiun sepur.


Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Museum_d%27Orsay&oldid=822119"