Museum Guimet

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Museum Guimet ing Paris, 2005.

Muséum Guimet (Prancis: Musée national des Arts asiatiques-Guimet utawa Musée Guimet) ya iku sawijining muséum seni Asia kang dumunung 6, place d'Iéna ing arondisemen ka-16 Paris, Prancis. Salah sijiné kolèksi muséum Guimet kang misuwur ana njaba Asia ya iku kolèksi seni Asia.

Karya seni Museum Guimet[besut | besut sumber]

Seni Yunani-Buddha[besut | besut sumber]

Seni Serindia[besut | besut sumber]

Seni Cina[besut | besut sumber]

Seni India[besut | besut sumber]

Seni Asia Tenggara[besut | besut sumber]

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 48°51′55″N 2°17′38″E / 48.86528°N 2.29389°E / 48.86528; 2.29389