Munthilan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Munthilan)
Munthilan
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • Resmi Muntilan
Munthilan iku kapernah ing Jawa Tengah
Munthilan
Munthilan
Munthilan iku kapernah ing Indonésia
Munthilan
Munthilan
Koordhinat: 7°35′32″S 110°16′15″E / 7.59233°S 110.27096°E / -7.59233; 110.27096Koordhinat: 7°35′32″S 110°16′15″E / 7.59233°S 110.27096°E / -7.59233; 110.27096
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Magelang
Kodhe laladan
administrasi
33.08.08

Munthilan iku kacamatan ing Kabupatèn Magelang.[1]

Pérangan administratif[besut | besut sumber]

Désa
Kalurahan

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.