Muhammad Rafli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Rafli
Katerangan priangga
Jeneng dawa Muhammad Rafli
Tanggal lair (1998-11-24) Novèmber 24, 1998 (umur 23)
Papan lair Malang, Indonesia
Posisi main panyerang, glandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Arema FC

Muhammad Rafli (lair ing Malang, 24 Novèmber 1998; umur 23 taun) punika juru main bal-balan berkebangsaan Indonesia kang nduwéni posisi panyerang lan glandhang.