Menyang kontèn

Muara Pinang, Lahat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Muara Pinang
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSumatra Kidul
KabupatènLahat
Kode Kemendagri16.11.01 Edit nilai pada Wikidata

Muara Pinang iku kecamatan ing kabupaten Lahat, Sumatra Kidul, Indonésia.

Cithakan:Muara Pinang, Lahat