Motorola W270

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola W270
MèrekMotorola
Babar pisanan2008, Januari. Released 2008
Ukuran95 x 45 x 17 mm (3.74 x 1.77 x 0.67 in)[1]
Bobot94 g (3.32 oz)
Panyimpenan-copotmicroSD, up to 2 GB (dedicated slot)
BatréRemovable Li-Ion 940 mAh battery (BQ50)
PakatonanCSTN, 65K werna
1.6 inches, 8.3 cm2 (~19.3% screen-to-body ratio)
128 x 128 pixels, 1:1 ratio (~113 ppi density)
SwaraVibration; Polyphonic ringtones

Motorola W270 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Januari taun 2008, wiwit dipasaraké taun 2008 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 95 x 45 x 17 mm déné boboté 94 gram. Layaré CSTN, 65K werna ukuran 1.6 inchi kanthi résolusi 128 x 128 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Motorola W270 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 940 mAh kanthi nomer sèri BQ50 lan bisa kanggo nganti 450 jam nalika standby lan tahan 9 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola W270 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola W270 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola