Motorola W181

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola W181
MèrekMotorola
Babar pisanan2008, Fèbruari. Released 2008, Maret
Ukuran110 x 45 x 15 mm, 63 cc (4.33 x 1.77 x 0.59 in)[1]
Bobot80 g (2.82 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 850 mAh battery
PakatonanCSTN, 65K werna
1.6 inches, 8.3 cm2 (~16.7% screen-to-body ratio)
128 x 128 pixels, 1:1 ratio (~113 ppi density)
SwaraVibration; Polyphonic(32) ringtones

Motorola W181 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2008, wiwit dipasaraké Maret taun 2008 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 110 x 45 x 15 mm déné boboté 80 gram. Layaré CSTN, 65K werna ukuran 1.6 inchi kanthi résolusi 128 x 128 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 3. Motorola W181 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 850 mAh lan bisa kanggo nganti 465 jam nalika standby lan tahan 9 jam 50 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola W181 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola W181 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola