Motorola V303

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola V303
MèrekMotorola
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800 / 1900
Babar pisanan2003, kwartal 3
Ukuran89 x 49 x 25.3 mm (3.50 x 1.93 x 1.00 in)[1]
Bobot123 g (4.34 oz)
Panyimpenan5 MB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 780 mAh battery (77639)
PakatonanTFT, 65K werna

176 x 220 pixels, 4 lines
Kaméra mburiVGA
Kaméra ngarepNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic ringtones, composer

Motorola V303 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 89 x 49 x 25.3 mm déné boboté 123 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 176 x 220 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku Stuntman & Monopoly bisa ditambah kanthi ngundhuh game kang adhedasar program java. Motorola V303 dipirantèni kodhak VGA. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 780 mAh kanthi nomer sèri 77639 lan bisa kanggo nganti 160 jam nalika standby lan tahan 5 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola V303 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola V303 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola