Motorola V188

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola V188
MèrekMotorola
Jejaringan kang mathukGSM 850 / 900 / 1800 / 1900
Babar pisanan2004, kwartal 4
Ukuran86 x 45.2 x 22.9 mm, 82 cc (3.39 x 1.78 x 0.90 in)[1]
Bobot80 g (2.82 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 830 mAh battery
PakatonanCSTN, 65K werna

128 x 128 pixels, 1:1 ratio
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones, composer

Motorola V188 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 86 x 45.2 x 22.9 mm déné boboté 80 gram. Layaré CSTN, 65K werna kanthi résolusi 128 x 128 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Motorola V188 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 830 mAh lan bisa kanggo nganti 225 jam nalika standby lan tahan 5 jam 50 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola V188 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola V188 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola