Motorola V180

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola V180
MèrekMotorola
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800 / 1900
Babar pisanan2004, kwartal 1
Ukuran86 x 45 x 25 mm, 79 cc (3.39 x 1.77 x 0.98 in)[1]
Bobot92 g (3.25 oz)
Panyimpenan1.5 MB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 860 mAh battery (BX200)
PakatonanCSTN, 65K werna

128 x 128 pixels, 1:1 ratio
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones, composer

Motorola V180 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 86 x 45 x 25 mm déné boboté 92 gram. Layaré CSTN, 65K werna kanthi résolusi 128 x 128 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku Hungry Fish, Skipping Stones + Java dwnloadable bisa ditambah kanthi ngundhuh game kang adhedasar program java. Motorola V180 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 860 mAh kanthi nomer sèri BX200 lan bisa kanggo nganti 216 jam nalika standby lan tahan 5 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola V180 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola V180 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola