Motorola Timeport 280

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola Timeport 280
MèrekMotorola
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800 / 1900
Babar pisanan2001
Ukuran125 x 49 x 24 mm, 98 cc (4.92 x 1.93 x 0.94 in)[1]
Bobot109 g (3.84 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 800 mAh battery
PakatonanMonochrome graphic, Optimax

128 x 100 pixels, 7 lines x 16 chars
SwaraVibration; Monophonic ringtones, composer
Konèktivitas, infrared

Motorola Timeport 280 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing taun 2001, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 125 x 49 x 24 mm déné boboté 109 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 128 x 100 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Motorola Timeport 280 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 800 mAh lan bisa kanggo nganti 150 jam - 250 jam nalika standby lan tahan 3 jam - 4 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola Timeport 280 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola Timeport 280 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola