Motorola L2

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola L2
MèrekMotorola
Babar pisanan2005, kwartal 1
Ukuran113 x 49 x 11 mm (4.45 x 1.93 x 0.43 in)[1]
Bobot86 g (3.03 oz)
Panyimpenan10 MB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 820 mAh battery
PakatonanCSTN, 65K werna
1.8 inches, 29 x 35 mm, 10.2 cm2 (~18.4% screen-to-body ratio)
128 x 160 pixels (~114 ppi density)
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones, composer
KonèktivitasBluetooth 1.2

Motorola L2 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 113 x 49 x 11 mm déné boboté 86 gram. Layaré CSTN, 65K werna ukuran 1.8 inchi kanthi résolusi 128 x 160 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Motorola L2 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 820 mAh lan bisa kanggo nganti 310 jam nalika standby lan tahan 4 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola L2 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola L2 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola