Motorola C390

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola C390
MèrekMotorola
Babar pisanan2004, kwartal 4
Ukuran107 x 44 x 20.9 mm, 80 cc (4.21 x 1.73 x 0.82 in)[1]
Bobot91 g (3.21 oz)
Panyimpenan1.8 MB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 820 mAh battery
PakatonanCSTN, 65K werna

128 x 128 pixels, 5 lines, 1:1 ratio
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones, composer
KonèktivitasBluetooth 1.1

Motorola C390 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 107 x 44 x 20.9 mm déné boboté 91 gram. Layaré CSTN, 65K werna kanthi résolusi 128 x 128 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku Football, Keepy Uppy. Motorola C390 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 820 mAh lan bisa kanggo nganti 275 jam nalika standby lan tahan 5 jam 50 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola C390 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola C390 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola