Motorola C123

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola C123
MèrekMotorola
Babar pisanan2006, kwartal 3
Ukuran101 x 45 x 21 mm, 74 cc (3.98 x 1.77 x 0.83 in)[1]
Bobot86 g (3.03 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 920 mAh battery
PakatonanMonochrome graphic

96 x 64 pixels, 3:2 ratio
SwaraVibration; Monophonic ringtones, composer

Motorola C123 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 101 x 45 x 21 mm déné boboté 86 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 96 x 64 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 3. Motorola C123 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 920 mAh lan bisa kanggo nganti 330 jam nalika standby lan tahan 11 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola C123 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola C123 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola