Motorola A840

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola A840
MèrekMotorola
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800
Babar pisanan2004, kwartal 1
Ukuran94 x 49 x 24 mm (3.70 x 1.93 x 0.94 in)[1]
Bobot115 g (4.06 oz)
Panyimpenan-copotmicroSD (dedicated slot)
BatréRemovable Li-Ion battery
PakatonanTFT, 256K werna
2.2 inches, 35 x 44 mm, 15.2 cm2 (~33.1% screen-to-body ratio)
176 x 220 pixels (~128 ppi density)
Kaméra mburi1.3 MP, LED flash
Kaméra ngarepNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones

Motorola A840 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 94 x 49 x 24 mm déné boboté 115 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.2 inchi kanthi résolusi 176 x 220 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Motorola A840 dipirantèni kodhak 1.3 MP lan fitur LED flash,. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion lan bisa kanggo nganti 160 jam nalika standby lan tahan 3 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola A840 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola A840 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola