Moscow International Business Center

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Moscow International Business Center (Ruslan Московский Международный Деловой Центр; ММДЦ) kuwi sawijining distrik komersial ing tengah Moskwa, Ruslan.