Moscow City

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Moscow International Business Center (Rusia Московский Международный Деловой Центр; ММДЦ) kuwi sawijining distrik komersial ing tengah Moskwa, Rusia.