Modhul:Location map/data/Poland

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Dhokumèntasi modhul iki bisa digawé ing Modhul:Location map/data/Poland/doc

return {
	name = 'Poland',
	top = 55.2,
	bottom = 48.7,
	left = 13.8,
	right = 24.5,
	image = 'Poland adm location map.svg',
	image1 = 'Relief Map of Poland.svg',
}